top of page
Sisustussuunnittelu Stailaamon suunnittelema moderni ja skandinaavinen parvekkeen sisustus

LOMA-ASUNNOT

Lomailija saapuu väsyneenä, pitkän matkan päätteeksi lomakohteeseen ja astuu tavaroineen loma-asuntoon. Hän huokaisee ihastuksesta. Ensi näkymä on upea. Valaistus on säädettävissä tunnelmallisesta valoisaan. Matkalaukuille ja tavaroille löytyy paikkansa. Matto tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä jalkojen alla. Äänimaailma on miellyttävä , kun akustiikka on huomioitu ja tuoksu on puhdas ja raikas. Tekstiilit tuovat tunnelmaa ja niiden tuntu on kutsuva. Kaapista löytyvät astiat, jotka sopivat kauniisti sisustukseen. Kaikki tuntuu helpolta, kun toiminnallisuus on huomioitu. Täällä on hyvä olla. Enemmänkin! Täällä on ihana olla. Tänne haluaa uudelleen!

Minun tehtäväni on tarjota tämä kokemus lomailijoille.

Loma-asuntoyrittäjille tarjoan helpon, nopean ja kustannustehokkaan tavan sisustaa ja tarpeistaa loma-asuntonsa. Nopean palvelusta tekee se, että Stailaamolla on valmiiksi suunniteltuja sekä hinnoiteltuja kokonaisuuksia. Kustannuksetkin jäävät pienemmiksi, kun suunnitteluun ei kulu niin paljon aikaa, kun tavallisesti. Kalusteet ja materiaalit on suunniteltu julkitiloihin sopiviksi. Niissä on huomioitu kestävyys, käytettävyys ja paloturvallisuus. Jokainen kohde suunnitellaan ja viimeistellään yksilölliseksi ja ainutlaatuiseksi.

Palvelun saat terpeesi mukaan. Joskus on vaan päivitettävä tekstiilit ja valaistus, toisinaan suunnitellaan kaikki uusiksi pintamateriaaleista lähtien. Suunnittelija voi olla mukana jo uudiskohteen suunnitteluvaiheessa.

Stailaamo tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, jolloin vanhat kalusteet kuljetetaan pois, kierrätetään ja mahdollisesti ohjataan hyväntekeväisyyskohteisiin. Saat myös upeat kuvat kohteesta markkinointia varten.

Löytyykö näistä sinun kohteeseen sopiva tyyli? Tunturimaja. Ylellinen. Moderni scandinaavinen. Tai löydetään jokin muu johtoajatus sisustukselle.

Palvelumuotoilun keinoin pyrin tarjoamaan yhä perempia ratkaisuja teille,  loma-asunto- ja hotelliyrittäjät.

Alppimaja ja tunturimaja henkinen loma-asunnon sisustus.

TUNTURIMAJA

Ylellinen sisustus, jossa kullan sävyinen taulu.

YLELLINEN

Moderni ja skandinaavinen sisustus, jossa puupöytä, valkoiset Vitran Eames DRW-tuolit ja takka.

SCANDINAAVINEN

bottom of page