top of page
Moderni ja skandinaavinen ruokailutila, jossa kalanruoto kuvioinen parkettilattia.

KODIT

Kodin ja vapaa-ajan asunnon sisustussuunnittelun lähtökohtana on vuoropuhelu, asiakkaan kuunteleminen ja ymmärtäminen. Sinulla on uudiskohde tai olet remontoimassa. Elämäntilanteessa on muutos perheen kasvamisen tai ikääntymisen myötä. Sisustuspulmasi voi olla minkä kokoinen tahansa, pientä päivitystä sisustukseen tai rakennushankkeen tilankäytön hallinta. Löydän yksilöllisen ratkaisun, suunnittelen kodikkaan ja tyylikkään kokonaisuuden, joka on myös käytännöllinen.

Moderni ja skandinaavinen ruokailutila, jossa valkoinen lipasto, taidemaalaus, värikkäät Calligaris basil-tuolit ja Calligaris Planet-ruokapöytä.

Sisustussuunnittelu

Kodin sisustussuunnitelman teen aikaa ja kulutusta kestäväksi eheäksi kokonaisuudeksi, aina asiakkaan tarpeen mukaan. Paneudun jokaiseen toimeksiantoon täysillä, olipa tehtävä pieni tai suuri.

Sisustussuunnittelun osa-alueita voi olla mm:

  • Pintamateriaalisuunnitelma

  • Keittiö- ja kiintokalustesuunnitelma

  • Irtokalustesuunnitelma

  • Tekstiili- ja valaistussuunnitelma

  • Tilasuunnitelma

  • Stailausta viihtyvyyden parantamiseksi

Sisustussuunnittelijan käyttämiä piirustustyökaluja ja laskin.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelulla kehitetään ja parannetaan tilan käyttöä ja toiminnallisuutta. Sisäseinän poistolla / siirtämisellä tai ylimääräisellä vessalla on iso merkitys asumisen laatuun.

 

Uudiskohteissa tilan käyttöä on hyvä käydä läpi sisustussuunnittelijan kanssa jo arkkitehtisuunnittelun vaiheessa. Siten vältetään monet sisustukselliset ja toiminnalliset ongelmat. Esimerkiksi valaisinten paikat tulee kerralla kohdalleen.

Työpöytä, jossa laptop tietokone ja pöytävalaisin.

Sisustusneuvonta

Kun tarvitset pikaista apua sisustuspulman ratkaisemiseen, voit kutsua suunnittelijan kotiisi. Käymme paikan päällä läpi ongelmakohdat ja saat heti ideoita ja ehdotuksia ongelmien ratkaisuun. Tapaaminen kestää noin yleensä kaksi tuntia ja sen jälkeen saat kirjallisen selostuksen ehdotuksista. 

Voimme tavata myös kangaskaupassa valitsemassa kodin tekstiilejä, huonekaluliikkeessä valitsemassa kalusteita tai rautakaupassa / sisustusliikkeessä valitsemassa pintamateriaaleja.

Historiallisesti arvokkaan kartanon remontoitu keittiö.

Historiallisten kohteiden sisustussuunnittelu

Olen suunnitellut sisätiloja myös vaativiin suunnittelukohteisiin, kuten kartanorakennuksiin ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviin rakennuskohteisiin. Jopa vanhan navetan muutostöitä asuinrakennukseksi.

Vanhoissa kohteissa on tärkeää rakennushistorian ja -perinteen tunteminen. Siten vältytään mahdollisilta peruuttamattomilta vahingoilta remontoidessa ja sisustettaessa historiallisia kohteita ja kunnioitetaan rakennuksen perinteitä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sisustuksen täytyisi olla mitenkään vanhanaikainen tai historiallinen.

bottom of page