top of page
Eteinen, jossa VM-Carpetin matto ja puujakkara.

ASIAKKAAT KERTOVAT

Musiikkiopiston sisustus

"No kaikkihan ovat kehuneet tilojamme kauniiksi ja viihtyisiksi! Itse tykkään kovasti harmonisesta värimaailmasta, joka ei ole kuitenkaan pliisu. Värejä on käytetty juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Kiva että joka huoneella on omanlaisensa ilme, mutta kuitenkin samalla yhtenäinen look. Minulle värien harmonia merkkaa tosi paljon, se tuo positiivista energiaa päivään.

 

Kierrätysraanuista tehdyt "taulut" ovat aivan loistava idea, ja hyvällä maulla toteutettu. Toimivat sekä katseenvangitsijana että äänieristeenä. Samoin esim. se että odotustilan tuolit ja kopiohuoneen sohva  on sävytetty verhojen väriin kertoo siitä, että kaikki on otettu huomioon pikku yksityiskohtia myöten. Myös salin ja pianoluokkien lattiapäällysteet ovat hienot ja laadukkaat. 

Kaiken kaikkiaan olen todella iloinen että saan tehdä töitä meidän kauniissa, viihtyisissä ja toimivissa tiloissa!"

Leena, Kuopion konservatorio Siilinjärven toimipiste

Musiikkiopiston sisustus

"Olen Leenan kanssaan samaa mieltä.

Lisäksi haluaisin lisätä, että olet ottanut hyvin huomioon sen, että salimme on "monitoimitila", joka on muskarin eli pienten lasten ryhmien käytössä, orkesterin ja kuorojen harjoitustilana sekä konserttitilana.

 

Suunnittelemasi kaapisto, jota vielä myöhemmin täydennettiin toimii hyvin kaikkien käyttäjien tarpeiden mukaan. Sali on lisäksi säilyttänyt rauhallisen ilmeensä runsaasta ja monipuolisesta käytöstä huolimatta ja toimii edellen hyvin myös konserttien pitopaikkana.

Yhteistyö kanssasi on aina ollut mutkatonta ja olet kuunnellut sekä ottanut huomioon asiakkaan mielipiteitä ja toiveita."

 

Tiina, Kuopion konservatorio Siilinjärven toimipiste

Rintamamiestalon keittiö, Kuopio

"Yhteistyö oli miellyttävää, sillä koin tulleeni kuulluksi ja vuorovaikutus lopputuloksesta oli keskustelevaa. Työn kokonaisprojektin hallinta oli Tiinalla täysin suveneeristi hallussa jokaista pikkuyksityiskohtaa myöten. Laitteiden, valaistuksen ja muiden yksityiskohtien miettimiseen oli todella nähty vaivaa ja hintoja vertailtu. Lopputulos on kaunis ja toimiva!"

Leena Kuopion Niiralasta

Uudiskohde, pintamateriaalit

"Kun aloitimme talonrakennusprojektimme, meille oli selvää, että tulevan kotimme värimaailmaa ja materiaaleja valitessamme luotamme ammattilaisen apuun. Tiinan kanssa yhteistyö lähti heti sujuvasti käyntiin ja hän oli alkumetreiltä lähtien mukana tärkeässä projektissamme. Työ alkoi iltakahveilla entisessä kodissamme, jolloin kävimme läpi asioita, jotka meitä silloisessa kodissamme miellyttivät, mitä huonekaluja aioimme ottaa mukaan uuteen kotiimme ja mitä muita ajatuksia värimaailmaan ja sisustukseen meillä oli.

 

Hyvin nopeasti Tiina oivalsi mitä halusimme ja hän ryhtyi rakentamaan kokonaisuutta uuteen kotiimme sisältäen lattiamateriaalit, laatat ja tapetit sekä koko värimaailman tähän liittyen, mukaan lukien kiintokalusteiden värit ja pinnat. Hän toi meille erilaisia vaihtoehtoja mm. laatoista ja parketeista tarvittaessa kotiimme rakennuskiireiden keskellä ja hyvin helposti löysimme vaihtoehdoista aina mieleisemme. Lisäksi hän luonnosteli meille paperille esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen ladontaa, mikä auttoi meitä hahmottamaan eri vaihtoehdot "livenä". Ja mikä tärkeintä tässä kaikessa; pystyimme luottamaan siihen, että kaikki tarjotut vaihtoehdot sopivat toisiinsa ja saamme harmonisen kokonaisuuden kotiimme. Rakentajalle myös aika on rahaa, joten luottamalla Tiinan ammattitaitoon, säästyimme juoksemiselta tapetti- ja laattakaupasta toiseen sekä virhehankinnoilta, minkä harjaantumaton värisilmä olisi todennäköisesti aiheuttanut.

 

Lopputuloksena saimme helposti, sujuvasti ja luotettavasti itsellemme mieleisen ja kauniin kodin, jossa värimaailma toistuu kauniisti huoneesta toiseen, lattiasta kattoon. Voimme lämmöllä suositella Tiinaa kotisi tai muun kohteen sisustajaksi ja suunnittelijaksi."

 

Terveisin Virpi ja Erik Kuopion Pirtistä

Yrityksen loma-asunto, Kuusamo

"Suosittelen lämpimästi Tiinan palveluja, kun haluat käyttää ammattilaista. Tiinan palveluun kuului myös tavaroiden tilaus ja toimitus lomamökkiin. Itselle jäi vain tavaroiden paikoilleen laittaminen.

Kaikki lähti siitä, ettei minulla ollut riittävästi aikaa lomamökin suunnitteluun ja toteutukseen. Tiina kuunteli minun tarpeita ja toiveita, joiden perusteella hän selvitti mitä vaihtoehtoja on tarjolla. Tämän jälkeen Tiina esitteli eri vaihtoehtoja, joiden perusteella minun oli erityisen helppo valita oikeat vaihtoehdot. Sisustusprosessi piti sisällään kaiken lomamökin sisustamiseen liittyvät asiat. Kalusteet, verhot, valaisimet, matot, sängyt, peitot, astiat, taulut, pelit jne.

Voin lämpimästi suositella Tiinan palveluja."

Sari Airaksinen, Siilinjärvi

bottom of page