top of page
50-luvun rintamiestalon remontoitu vessa, jossa klassiset valkoiset laatat tiililadonnalla, arabian vanha maljakko ja vanhoja apteekkipurkkeja.

Rintamiestalon vessa, Kuopio

vessaremontti rintamiestalossa, Pukkilan kuusikulmaiset laatat lattiassa, sseinälaatat tiililadonnalla ja vihreä allaskaappi.
Rintamamiestalon vessa, jossa vihreä allaskaappi, messinkiset hana, bidee-käsisuihku, vessapaperiteline ja vetimet, Domus Classican bakeliitti pistorasiat ja valopeili.
Vessaremontti rintamamiestalossa. Vessassa seinäwc-istuin, mittatilaustyönä tehty allaskaappi, klassisewt seinälaatat tiililadonnalla, messinkihana ja messinkivetimet.
Uudistettu pieni vessa rintamamietalossa. Vessassa seinä wc-istuin, vihreä allaskaappi, messinkisiä yksityiskohtia, valopeili ja Ikean Bestå seinäkaappi.
Pieni vessa rintamamiestalossa. Messinkihana, -wc-paperitelina ja -bidee-suihku.
Rintamiestalon pieni vessa, jossa valopeili, salvian vihreä allaskaappi, messinkihana ja Domus Classican bakeliittiset katkaisija sekä pistorasiat
Rintamamiestalon pieni vessa, jossa valkoiset seinälaatat tiililadonnalla ja Artemide Teti seinävalaisin.
Artemide Teti seinävalaisin pienessä vessassa, jonka muutoksen on suunnitellut Sisustussuunnittelu Stailaamo.
Sisustussuunnittelu Stailaamon suunnittelema pieni vessa, jossa messinkihana, valopeili ja Domus Classican bakeliittiset pistorasiat.
Rintamamiestalon eteinen, jossa Tapettitehtaan paperitapetti, messinkireunainen pyöreä peili ja messinkinen seinävalaisin.
bottom of page