top of page
Sisustussuunnittelu Stailaamon suunnittelema ja toteuttama pintamateriaali ja kalustesuunnittelu Kuopion Konservatorion Siilinjärven toimipisteelle. Kuvassa flyygeli ja akustinen seinätekstiili, joka on toteutettu vanhasta raanusta ja villakankaasta akustisen levyn päälle.

Kuopion Konservatorio, Siilinjärvi

Kuopion Konservatorion Siilinjärven Musiikkiopiston odotustila, johon Sisustussuunnittelu Stailaamo on suunnitellut ja toteuttanut uudet verhoilut villakankaasta vanhoihin tuoleihin sekä aklustisen seinätekstiilin  vanhasta raanusta ja villakankaasta.
Kuopion Konservatorion Siilinjärven Musiikkioposton odotushuone, jossa liukuvärjätyt verhot, villakankaalla verhoillut tuolit ja akustinen seinätekstiili, joka on toteutettu vanhasta raanusta ja villakankaasta.
Sisustuissuunnittelu Stailaamon suunnittelema Kuopion Konservatorion opiskelutila, jossa liukuvärjätyt verhot.
Kuopion Konservatorion luokkahuone, jossa akustinen seinätekstiili, joka on toteutettu vanhasta raanusta ja villakankaasta.
Kuopion Konservatorion konserttisali Siilinjärven Musiikkiopitossa, jossa Farbon vinyylilankkulattia, flyygeli, pimennysverhot ja akustinben seinätaulu, joka on toteutettu vanhasta raanusta ja villakankaasta.
Sisustussuunnittelu Stailaamon suunnittelma ja toteuttama konserttisali Kuopion Konservatorin Siilinjärven Musiikkiopistossa, jossa flyygeli ja pimennysverhot.
Kuopion Konservatorion luokkahuone, jossa flyygeli ja liukuvärjätyt verhot.
Yksityiskohta Kuopion Konservatorion luokkahuoneesta, jossa akustinen taulu, joka on toteutettu vanhasta raanusta ja villakankaasta.
Kuopion Konservatorion konserttisali, jossa Forbo Flooringin vinyyliulankkulatia ja säilytyskalusteet.
Vinyylilankkulattia, jossa kalanruotokuvio.
bottom of page