top of page
Rintamamiestalo, olohuoneen remontti, maalattu lautalattia, Ruusu-ryijy, kiikkutuoli, taulutelevisio ja villamatto.

Rintamiestalon olohuone ja eteinen, Kuopio

Rintamamiestalon remontti etenee huone kerrallaan. Ensimmäisenä remontoitiin keittiä. Tässä kohtaa oli vuorossa olohuone ja eteinen. Upeaa saada suunnitella muutosta huone toisensa jälkeen ja kuljettaa samaa tyyliä ja ajan henkeä läpi talon.

Ylimmässä kuvassa olohuonetta ja eteistä ei ole vielä tapetoitu. Molemmat huoneet tapetoitiin Philgren & Ritolan aidoilla paperitapeteilla, joista valittiin 50-luvun tapetit talon rakennusajan mukaan.

Rintamamiestalon olohuone, Ruusu-ryijy, Artek nojatuoli 401, Tapettitehtaan aito paperitapetti Bownet ja Domus Classican bakeliitti katkaisijat.
Rintamamiestalon olohuone, jossa House Doctor Club Double seinävalaisin, Ruusu-ryijy, Artek nojatuoli 401 ja philgren & Ritolan harmaa Bownet tapetti.
Rintamamiestalon olohuone ja ruokailutila, joissa Artek 401 nojatuoli, vanha lipasto ja taulutelevisio.
Rintamamiestalon olohuone, Artek sohva ja nojatuoli 401, Ruusu-ryijy, Philgren & Ritola harmaa Bownet tapetti, House Doctor Club Double seinävalaisin ja bernin paimenkoira.
Rintamamiestalon olohuone, Ruusu-ryijy, Tapettitehdas Bownet ja Annikki tapetti, Domus Classica bakeliitti katkaisijat ja pistorasiat.
Rintamamiestalon olohuone ja ruokailutila, joissa maalattu lautalattia, aito itämainen villamatto ja villakankaiset verhot.
Rintamamiestalon eteinen, jossa Tapettitehjtaan vihreä Annikki tapetti, pyöreä peili ja Artekin hylly.
Rintamamiestalon eteinen, jossa Philgren & Ritolan vihreä Annikki-tapetti, pyöreä peili ja messinkinen Precise seinävalaisin.
Rintamamiestalon eteinen, jossa vihreä Annikki-tapetti ja vanha matkaarkku.
Rintamamiestalon olohuone, jossa Artek sohva ja vanha matka-arkku.
bottom of page